Espresso Kaffe - Til Tassimo maskiner

Espresso kaffe til Tassimo maskiner er en nem, enkel og hurtig måde at få en helt fantastisk kop Espresso på. Tassimo maskinerne er nemlig så nemme at bruge, at man blot skal smide en Espresso i maskinen og trykke start. Tassimo læser nemlig selv den stregkode, som sidder på kaffekapslen og justerer så selv vandmængden - Så nemt er det.

Har du inviteret gæster på aftensmad, så er det super nemt lige at tilbyde dem 1 eller 2 eller 3 kopper Espresso efter maden. Gevalia Espresso til Tassimo er en exceptionelt dejlig mørk, stærk og aromatisk blanding, som man ikke lige glemmer med det samme.   


Kan jeg lide Espresso kaffe til Tassimo maskiner?

Hvis du kan lide en original Espresso kaffe, så vil du elske en Espresso variant til Tassimo kaffemaskiner.

Først og fremmst, så er Espresso kaffe ikke brygget på nogle specielle kaffebønner, men er blot en enestående kaffebrygningsmetode. Normalt kværner man selv kaffebønnerne meget fint og derefter stamper den malede kaffe i et Espresso filter, hvorefter man selv udvinder Espresso kaffen ved højt tryk, hvilket kort fortalt, er den måde man laver Espresso kaffe på - og alt dette kræver en Espresso maskine som er egnet til formålet.

Det hele bliver bare nemmere når man benytter sig af en Tassimo maskine, og smagen er stadig fantastisk god. Den formalede kaffe er kompakt pakket i Tassimo kapslen (også kaldet en T DISC), så i stedet for alt det besværlige forarbejde, så skal du bare smide Espresso kaffekapslen i din Tassimo maskine og trykke på start.

Så ja, kan du lide en klassisk Espresso kaffe, så vil du elske smagen og enkelheden ved en Espresso variant til din Tassimo.

Det korte og det lange ved Espresso kaffe

Espresso kaffe - den tykke, fede italienske kaffe stil - fik sit navn takket være den anvendte teknologi til at lave den mørke, rige bryg, som er "presset ud" og skræddersyet "pronto" til sin forbruger.
Espresso kaffe, som også er hovedingrediens til andre populære kaffedrikke såsom cappuccino, café latte og macchiato, er kommet langt siden den blev opfundet i Italien engang omkring 1900-tallet.
... Og ja Espresso kaffe har en nationaldag - Espresso'ens National Dag er den 23. november - Så husk, at det skal fejres med en kop dejlige Espresso.

Anatomien af Espresso kaffe

I modsætning til populær tro, så er Espresso kaffe, som tidligere nævnt, ikke en specifik bønne eller ristningsmetode. Enhver kaffebønne kan anvendes til at lave Espresso kaffe. Det, som gør Espresso kaffe til Espresso kaffe, er dens brygningmetode, som er ved at tvinge varmt vand under højt tryk, igennem fintmalet kaffe for at skabe en koncentreret kaffe, som er toppet med en delikat skum kaldet en crema.

Den crema skal være tynd og skummende, med en gyldenbrun og til tider lidt rødlig farve. Denne crema har en sød smag idet, at den indeholder Espresso kaffens koncentrerede sukker og olier. Kroppen er det midterste lag af Espresso kaffen, og det er typisk en karamel-brun farve. Bunden af ​​en Espresso kaffe, kendt som hjertet, bør have en dyb brun tone. Hjertet indeholder bitterhed, der giver en balance til sødmen fra cremaen.

Du kan læse mere og Espresso kaffe her.

Hvis du også er til andet end Espresso, så kan du se alle Tassimo kapsler