Er Senseo kaffepuder miljøvenlige?

miljøbevisthed senseo. flot sø med grønne træer i siden

Kaffepuderne er lavet af filterpapir, som er lavet af naturlige fibre. Den brugte Senseo pude kan efter endt brug smides ud som kompost affald. Den tomme kaffepude skal smides ud som almindeligt husaffald.

Det skal lige siges at selve papiret som Senseo puden består af, ikke er kompostvenligt da der er for højt plastikindhold. Kombinationen af kaffe og papir gør at de kan komposteres.

Senseo fremmer bæredygtigheden

For at fremme bæredygtigheden, så samarbejder Senseo med UTZ. Dette er at de største programmer i verden, som beskæftiger sig med kaffe, te og kakao.

UTZ’s mission er at skabe en verden, hvor et bæredygtigt landbrug er normen. Et bæredygtigt landbrug hjælper landmænd, arbejdere og deres familier til at opfylde deres ambitioner og bidrager til at beskytte verdens ressourcer, nu og i fremtiden.

Hvad med genanvendelig emballage og energiforbrug?

Senseo arbejder hele tiden på at forbedre energiforbruget på deres maskiner. Det er faktisk et at de mest miljøvenlige kaffesystemer og maskinerne anvender genbrugt plastik for at skåne miljøet.

De fleste af Senseo’s kaffepudemaskiner har energibesparende funktioner. Dette er bl.a. når maskinen slukker af sig selv efter lidt tid og er med til at formindske unødigt energiforbrug.

Se alle Senseo kaffepuder