Om Goodcoffee

Hvorfor vi valgte at lave Goodcoffee.dk

På en varm sommeraften i august 2015 sad jeg, Claus Christensen, og drøftede min store passion for kaffe og heriblandt kaffekapsler med en ven.

Vi var begge enige om at udvalget af kaffekapsler var enormt og det til tider kunne være svært og uoverskueligt at finde rundt i, både på diverse webshops og i supermarkeder. Hvor skal man eksempelvis gå hen, hvis man gerne vil se de nyeste varianter, nu når supermarkederne altid har de samme stående?

Hertil var der ikke langt fra idé til virkelighed og jeg gik til en god ven, Emil Wang Haas, som jeg også har studeret med og vi besluttede os for at starte webshoppen Goodcoffee.dk.
Vores mission & vision

Hos Goodcoffee.dk er vores mission at gøre udvalget af kaffekapsler overskueligt og købsoplevelsen nemmere og bedre for alle besøgende. Vores fokus er på billige kaffekapsler og vi arbejder hårdt for at gøre det nemt for dig at finde de kaffekapsler du allerbedst kan lide. Derfor er vores vision at få Danmarks bedste udvalg af kaffekapsler og tilbehør hertil.

Vi brænder for at give dig en god oplevelse når du handler på Goodcoffee.dk og derfor gør vi alt for hele tiden at optimere webshoppen, så du altid bliver præsenteret for de bedste tilbud og går herfra med et smil.

Vi har kaffekapsler til Danmarks fire største kaffekapsel systemer, Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo.

Hos Goodcoffee samler vi på glade kunder og vi gør vores bedste for altid at levere den bedste service når du handler hos os. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller der er noget du er i tvivl om. 

Ring til os på 61 69 14 17 eller send os en mail på kontakt@goodcoffee.dk.

 

 

Firmainformation

Goodcoffee IVS
Nordre Frihavnsgade 15, 5. th.
2100 København Ø
CVR nr: 36546379
Mail: kontakt@goodcoffee.dk
Telefon: 61691417

 

Vi arbejder hele tiden hårdt på at udvide vores sortiment af billige kaffekapsler, så du altid kan finde lige det du har brug for.

Se vores udvalgte billige kaffekapsler her →